Suqare Disumputkeun Lantai Kuningan Solokan 10×10 12×12 15×15

Katerangan pondok:

Square Hidden Style kuningan lanté solokan, pasar utamana ngan boga 10cm * 10cm ukuranana sarta 15cm * 15cm ukuranana kalawan kabuka biasa, tapi kalawan 3 taun eupan balik pamasaran urang, kami geus ngembangkeun hiji kabuka lega anyar kalawan kapang pribadi urang, 12CM * 12CM kalawan badag. pambuka.Ieu nyarioskeun tinggi ngeunaan palanggan, kalayan diomongkeun pisan ti pangguna akhir.


Rincian produk

Tag produk

Rincian produk

Nomer modél: RSFD02 Bahan: Kuningan Ukuran: 10/10, 12/12CM, 15/15CM leuwih ukuran aya
SurfaceTreatment: Digosok Aplikasi: Lantai, bumi sareng hotél Rincian bungkusan: Kantong anyaman sareng kotak kado, tiasa ngalakukeun bungkusan OEM
Beurat: ≥500g MOQ: 10 PCS Warna: Hideung / Chorm / Brushed emas / Brushed nikel

FAQ

1. Dupi abdi tiasa mesen produk kalawan brand kuring sorangan?

Leres, urang tiasa laser nyitak logo pelanggan dina produk kalayan idin sareng surat otorisasi ti para nasabah.Sareng ogé tiasa ngadamel kotak kado deign anjeun nyalira.

2. Kumaha kamampuan produksi pabrik anjeun?

Pabrik Risingsun ngagaduhan jalur produksi lengkep kalebet Gravity Casting Line, Machining Line, Polishing Line sareng Assembling line.Urang bisa ngahasilkeun produk nepi ka 50000 PCS per bulan.

3. Naon metode pamayaran anjeun sareng istilah pamayaran?

Métode pamayaran: T / T, serikat barat, pamayaran online.

Istilah pamayaran: 30% deposit sateuacanna, kasaimbangan 70% sateuacan kiriman kanggo pesenan ageung.Éta nyarankeun mayar 100% sateuacanna pikeun pesenan leutik kirang ti 1000USD supados ngahémat biaya bank

Tanggal pangiriman

Kuantitas (Sét) 1 - 50 51 - 200 201 - 500 501 - 1000 > 1000
Est.Waktu (dinten) 5 10 15 25 35 

1. Square Hidden Style kuningan lanté solokan, pasar utamana ngan boga 10cm * 10cm ukuranana sarta 15cm * 15cm ukuranana kalawan kabuka biasa, tapi kalawan 3 taun eupan balik pamasaran kami, kami geus ngembangkeun hiji buka lega anyar kalawan kapang pribadi urang, 12CM * 12CM kalawan opener badag.Ieu nyarioskeun tinggi ngeunaan palanggan, kalayan diomongkeun pisan ti pangguna akhir.

2. Jeung beurat leuwih béda dina pasaran, urang tempo heula kualitas, lajeng hargana, ieu produk awét, jeung kualitas alus sanajan mimitina saeutik leuwih luhur ti pabrik sejen, tapi urang bisa mastikeun jaminan 5 taun. .

3. pakét OEM, kalawan gawé babarengan jangka panjang urang, urang teu ukur nawiskeun pakét jeung pamundut konsumén, urang ogé nyieun tape kalawan brand customer urang, nu mastikeun nu meuli ender ngarasa ieu kualitas luhur teu sarua jeung merek sejen.

4. Pangiriman gancang ngajantenkeun bisnis anjeun langkung gampang pikeun pamasaran.Salaku urang salawasna di stock bahan, sakumaha lolobana produk urang dijieun ku kuningan, urang tetep salawasna jumlah badag bahan baku pikeun mastikeun produksi gancang, ngahemat waktos produksi, sarta kalawan solusi pohara alus pikeun pengiriman barang, kami geus mantuan customer kami kalawan speed tinggi tumuwuh kalayan bisnis.

HTB1.sHbeBCw3KVjSZR0q6zcUpXaW

5. MOQ low pas gawé babarengan munggaran waktu, kalawan cara ieu, bisa nguji kualitas sarta jasa, lajeng mutuskeun hiji kerjasama bisnis jangka panjang.

6. Skillful QC mastikeun sakabeh item dina kualitas alus, tetep luhur wareg konsumén Anjeun.

7. The asesoris bisa jadi sakumaha kabutuhan konsumén, ilaharna urang boga 2 desain, tapi lamun kalawan pamundut husus, urang bisa nyocogkeun ka kabutuhan, respon gancang nyaéta kaunggulan urang sejen.

Panjelasan Produk

HTB1kly6eCSD3KVjSZFKq6z10VXaX
HTB1FrO.eBGw3KVjSZFwq6zQ2FXaY
H13eae9d5174d4f03a25c87c48ab6eedax

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami