Warta

  • Naon anu tiasa dianggo pikeun ngagali solokan lantai?

    Naon anu tiasa dianggo pikeun ngagali solokan lantai?

    Dina kahirupan sapopoe, solokan lantai diblokir.Naon anu kudu dilakukeun upami solokan lantai diblokir?Di dieu aya sababaraha métode: 1. Sambungkeun selang deukeut klep sudut ku metoda dampak tekanan cai, selapkeun selang kana floor solokan nepi ka ngahontal posisi blocking, meungpeuk solokan lanté ku anduk ...
    Maca deui
  • Masalah naon anu kedah diperhatoskeun nalika milih solokan lantai?

    Masalah naon anu kedah diperhatoskeun nalika milih solokan lantai?

    ①, solokan lanté stainless steel, éta Dianjurkeun yén anjeun kudu milih 304 stainless steel.Kusabab salian 304 drains lanté stainless steel, aya ogé 202 drains lanté stainless steel 3,04 drains lanté stainless steel téh naon urang nelepon drains lanté stainless steel murni, nu boro r ...
    Maca deui
  • Éta hadé mésér stainless steel atawa tambaga pikeun floor solokan?Naha?

    Éta hadé mésér stainless steel atawa tambaga pikeun floor solokan?Naha?

    Nalika urang ngahias bumi, urang biasana milih solokan lantai.Kawas sabagéan ageung kulawarga, aranjeunna umumna milih 2 nepi ka 3 floor drains di kamar mandi.Pikeun bahan tina solokan lanté, aya sabenerna dua jenis paling umum dina pasaran kiwari, nyaeta, solokan lanté stainless steel sarta floo tambaga ...
    Maca deui
  • Cukup milih solokan drainase sareng solokan lantai pabrik susu / pabrik anggur / pabrik dahareun / dapur sentral

    Cukup milih solokan drainase sareng solokan lantai pabrik susu / pabrik anggur / pabrik dahareun / dapur sentral

    Pabrik inuman Sistem drainase pabrik inuman kedah minuhan sarat lingkungan, sarta sakabeh parabot kudu minuhan standar pangukuran légal nasional;Aya sarat nu tangtu pikeun ukuran drainase jeung drainase instan.Divisi fungsional t...
    Maca deui
  • Ngeunaan metode beberesih sumbatan tina alat cai!

    Ngeunaan metode beberesih sumbatan tina alat cai!

    Aya sababaraha jinis alat peluncuran, mimitina, jinis angkat, teras piring flip sareng jinis bouncing.Sacara umum, sewers ieu geus dipaké pikeun lila.Upami aranjeunna henteu dibersihkeun dina waktosna, sipat mékanisna henteu gampang dianggo kusabab akumulasi a ...
    Maca deui
  • Kumaha urang asing tiasa sumping ka Cina dina 2022?

    Nembe sababaraha babaturan naros ka kuring ngeunaan Kumaha urang asing tiasa sumping ka Cina dina 2022?Kaseueuran aranjeunna sateuacan masalah covid ieu, dua kali sataun, ka-4 sataun atanapi malah sababaraha di antarana tetep 120 dinten di Cina dina sataun.Ieu mangrupikeun masalah anu anjeun kedah terang.Salila wabah, éta béda ...
    Maca deui
  • Edit Mana industri Saniter kudu milik

    Éta patarosan anu saé.Kusabab kuring ngamimitian dagang asing di 2022, kuring bingung.Kusabab kuring henteu terang jinis pameran naon anu kuring kedah hadir.Anu mimiti, anjeun kedah terang naon éta sanitasi?Lajeng kumaha ngalakukeun klasifikasi Saniter ware?Definisi sanitasi...
    Maca deui
  • UNICERA Expo

    UNICERA Expo

    Ekspo CNR diayakeun ku Nopémber 2nd, 2021, dina kaayaan covid-19, Pameran Sanitary Ware Istanbul UNICERA.Palanggan kuring ngahadiran pameran sareng ngabagikeun kuring.Ieu dilaporkeun yén total kalawan 68.000 datang, 556 exhibitors sarta sababaraha merek badag ogé datang.Tapi sakumaha gambar warta nunjukkeun ...
    Maca deui
  • paméran KBIS

    paméran KBIS

    KBIS 2022 LAS VEGAS KITCHEN & Bath Fair, sakuduna janten expo pangbadagna asesoris Dapur sareng Mandi di AS.Ieu dilaksanakeun sataun sakali.Expo ieu nunjukkeun barang dapur sareng kamar mandi anu pang anyarna sareng paling kreatif di dunya, narik seueur paméran luar negeri sareng pr ...
    Maca deui
  • HVAC&Dapur sareng Pameran Kamar Mandi

    HVAC&Dapur sareng Pameran Kamar Mandi

    Rincian Produk 2023 HVAC & Dapur sareng Pameran Kamar Mandi ISH di Frankfurt, Jérman diayakeun ku Messe Frankfurt, Jérman.ISH ieu diayakeun unggal dua taun.Wewengkon paméran diperkirakeun ngahontal 258.500 méter pasagi, nu ...
    Maca deui