Mandi rak susunan

  • Gun Gray Mandi rak Siapkeun

    Gun Gray Mandi rak Siapkeun

    Product Detail Advantanges: MOQ Leutik pikeun sakabéh kelir.Aplikasi: Hotel, Mandi Desain Style:Modérn Tempat Asal: Guangdong, Cina Garansi: 3 taun Bahan Utama: Aluminium, ngaropéa Surface Treatment: Chrome Plated Warna: Gun Gray, ngaropéa Style: Asesoris Mandi, ngaropéa Tipe Pilihan: Mandi cuci Set Produk ngaran: Gray Mandi cuci Set Dianggo: Mandi , Dapur, Hotel, Balkon Fungsi: Mandi aksésori Siapkeun Pancuran Room témbok dipasang rak anduk Inner packing: Bu ...
  • Hideung Emas Mandi fittings

    Hideung Emas Mandi fittings

    Rincian Gancang Advantanges MOQ Leutik pikeun sakabéh kelir.Aplikasi Hotél sareng Gaya Desain Imah Modern Tempat Asal Guangdong, Cina Garansi 3 taun Perlakuan Permukaan Gaya Digosok Saringan Tipe Saluran Nami Produk Kuningan lanté Solokan Warna Chrome sareng langkung seueur warna anu sayogi Permukaan Chrome plating réngsé Dianggo Kamar Mandi sareng Dapur Ngaran Fittings kamar mandi Fungsi lanté solokan Batin packing Kantong gelembung, kantong lawon, warna bodas atanapi karajinan karton Outer packing Karajinan karanjang ...
  • Rak anduk

    Rak anduk

    Jaminan Rincian Produk 2 taun Jenis Rak Handuk Mandi Maneuh Panyekel Anduk Mandi Saatos-jualan Jasa dukungan téknis Online Bahan Stainless Steel 304, Stainless Steel 304 Gaya Panjang Pantun 40-60CM Kamampuh Solusi Proyék Desain Grafis Aplikasi Mandi / Toilét Gaya Desain Tempat Modéren Asal Guangdong, Cina Surface Finishing Stainless Steel Ngaran Produk Rak Anduk Finish Matt Hideung / Brushed Emas / ...
  • Asesoris Mandi Siapkeun

    Asesoris Mandi Siapkeun

    Rinci Gancang Usum Sadaya-Musim Desain Gaya Kontemporer, Kamar Modern Spasi Pilihan Rojongan Kasempetan Pamilihan Sadaya kasempetan Libur Pamilihan Sadaya musim Tipe Opat-sapotong Set Bahan Top kualitas Stainless steel, 304 stainless steel Fitur Sustainable Tempat Asal Guangdong, Cina Ngaran Produk Mandi Asesoris Siapkeun Perlakuan permukaan Brushed / Brushed emas / Rose emas / Matte hideung bungkusan Kertas kotak + anti collisio ...
  • Asesoris Mandi Rose Emas

    Asesoris Mandi Rose Emas

    Tips pikeun instalasi 1. Ngusap bersih témbok tanda lokasi instalasi 2. Leupaskeun gasket dina tonggong produk 3. Gelatinization dina tonggong gasket nu (Punten teu nambahan teuing) 4. Pencét teuas dina témbok catetan tag pikeun 3 -5 menit.5. Tembok salila 72 jam pikeun lem solidify salila eta kudu ventilated tur garing.6. Pasang produk pikeun ngagunakeun éta kalayan yakin.Kaunggulan kami 1. Produsén Dijual Langsung, langkung taun pangalaman dina produk Saniter.2. kualitas luhur ...
  • Asesoris Mandi Siapkeun

    Asesoris Mandi Siapkeun

    Rincian Gancang Toko Khusus Pembeli Komersial, Balanja TV, Toserba, Pasar Super, Hotel, Toko E-commerce Usum Sadaya-Musim Kamar Spasi Kamar Mandi Gaya Desain Kontemporer, Kamar Modern Pamilihan Spasi Rojongan Kasempetan Pilihan Sadaya kasempetan Liburan Pamilihan Sadaya Musim Tipe Opat-sapotong Atur Bahan kualitas luhur Stainless steel, 304 stainless steel Fitur Tempat Sustainable Asal Guangdong, Cina Produc ...
  • Asesoris Mandi Hideung

    Asesoris Mandi Hideung

    Keunggulan Kami 1.Produsén Penjualan Langsung, langkung seueur taun pangalaman dina produk saniter.2. kualitas luhur & Desain Kreatif.3. Harga kalapa, kiriman Gancang, Kontrol Kualitas Profesional.4. tim Alus dina rarancang jeung jualan kalawan euyeub OEM / ODM Pangalaman.5. Video mintonkeun garis produksi iraha wae upami Anjeun hoyong, méré Anjeun tetempoan kahiji wincik urutan Anjeun.6. Tanggapan Gancang.Langkung Profesional dina solusi pengiriman barang, masihan anjeun pilihan anu langkung efisien sareng ékonomi.Tanggal Pangiriman Jumlah (Sét) ...
  • Mandi gantung Panyimpenan Basket Saniter.

    Mandi gantung Panyimpenan Basket Saniter.

    Dijieunna tina aluminium spasi, rak gudang téh anti korosi jeung karat-buktina.

    Taya pangeboran / pangeboran tipe instalasi dual.Upami anjeun henteu hoyong ngarusak témbok maka anjeun tiasa nganggo lem pikeun nempelkeun, henteu peryogi pangeboran.

    lem ngabogaan adhesiveness kuat sarta kinerja waterproof, mastikeun stabilitas.

    Maksimalkeun rohangan témbok anu henteu dianggo dina kamar mandi, jamban, jsb.

    Punten lengket dina permukaan anu lemes sareng garing sapertos ubin, marmer, kaca, permukaan kai, permukaan logam, sareng sajabana, teras pencét sababaraha detik.

  • Mandi Corner Rak

    Mandi Corner Rak

    Dijieunna tina aluminium spasi, rak gudang téh anti korosi jeung karat-buktina.

    Taya pangeboran / pangeboran tipe instalasi dual.Upami anjeun henteu hoyong ngarusak témbok maka anjeun tiasa nganggo lem pikeun nempelkeun, henteu peryogi pangeboran.

    lem ngabogaan adhesiveness kuat sarta kinerja waterproof, mastikeun stabilitas.

    Maksimalkeun rohangan témbok anu henteu dianggo dina kamar mandi, jamban, jsb.

    Punten lengket dina permukaan anu lemes sareng garing sapertos ubin, marmer, kaca, permukaan kai, permukaan logam, sareng sajabana, teras pencét sababaraha detik.