Sagi opat 304 Stainless Steel Linear Pancuran Lantai Pancuran Panjang 60cm 80cm

Katerangan pondok:

MOQ low nyocogkeun ka kabutuhan Anjeun salaku urutan nyobian, pikeun nguji prosedur gawé, sarta kami bagikeun sagala barang anyar pisan gancang, nyekel tren pasar.


Rincian produk

Tag produk

Rincian produk

Jumlah modél: RS-FD07 Bahan: SUS304 Ukuran: 8*60CM, 8*80CM leuwih ukuran aya
Perlakuan permukaan: digosok Aplikasi: Lantai, bumi sareng hotél Rincian bungkusan: Kotak kado Tunggal, tiasa ngalakukeun bungkusan OEM
Beurat: ≥970g MOQ: 10 PCS Warna: Hideung / Chorm / Brushed emas / Brushed nikel

FAQ

1. Dupi abdi tiasa mesen produk kalawan brand kuring sorangan?

Leres, urang tiasa laser nyitak logo pelanggan dina produk kalayan idin sareng surat otorisasi ti para nasabah.Sareng ogé tiasa ngadamel kotak kado deign anjeun nyalira.

2. Kumaha kamampuan produksi pabrik anjeun?

Pabrik Risingsun ngagaduhan jalur produksi lengkep kalebet Gravity Casting Line, Machining Line, Polishing Line sareng Assembling line.Urang bisa ngahasilkeun produk nepi ka 50000 PCS per bulan.

3. Naon metode pamayaran anjeun sareng istilah pamayaran?

Métode pamayaran: T / T, serikat barat, pamayaran online.

Istilah pamayaran: 30% deposit sateuacanna, kasaimbangan 70% sateuacan kiriman kanggo pesenan ageung.Éta nyarankeun mayar 100% sateuacanna pikeun pesenan leutik kirang ti 1000USD supados ngahémat biaya bank

Tanggal pangiriman

Kuantitas (Sét) 1 - 50 51 - 200 201 - 500 501 - 1000 > 1000
Est.Waktu (dinten) 5 10 15 25 35

 

1. rectangular 304 Stainless Steel Linear Pancuran Lantai solokan.

2.With desain kualitas, sarta workmanship handmade teu gampang jadi sumbatan.

3. Urang nawiskeun pakét OEM bisa nyieun barang anjeun Sigana leuwih branded, sarta méré pamaké tungtung yakin tina gambaran.

4. Pangiriman gancang ngajantenkeun bisnis anjeun langkung gampang pikeun pamasaran, jaga laju gancang pesenan énggal.

5. MOQ low nyocogkeun ka kabutuhan Anjeun salaku urutan nyobian, pikeun nguji prosedur gawé, sarta kami bagikeun sagala barang anyar pisan gancang, nyekel tren pasar.

6. Skillful QC mastikeun sakabeh item dina kualitas alus, tetep luhur wareg konsumén Anjeun.

Hdeec47ebdaa243a591f04bf934ee70eaQ

Panjelasan Produk

H4837582d4d564850a16607f8f6e762bdu
HTB16BnHvBsmBKNjSZFsq6yXSVXay
HTB1GLYGvrZnBKNjSZFKq6AGOVXa5

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami