Basajan Square Mandi lanté drainase Kuningan lanté solokan 10x10cm

Katerangan pondok:

Basajan Style kuningan lanté solokan, pasar utamana ngan boga 10cm * 10cm ukuranana sarta 15cm * 15cm ukuranana kalawan kabuka biasa, tapi kalawan 3 taun eupan balik pamasaran kami, kami geus ngembangkeun hiji kabuka lega anyar kalawan kapang pribadi urang, jeung 10cm * 10cm, 12cm * 12cm sareng 15cm * 15cm sadaya ukuran kalayan pembuka ageung.Ieu ngabantosan seueur palanggan pikeun langkung seueur usaha.


Rincian produk

Tag produk

Rincian produk

Nomer modél:RS-FD03 Bahan:Kuningan ukuran:10/10, 12/12CM, 15/15CM leuwih ukuran sadia
Perlakuan permukaan:Dipoles Aplikasi:Lantai, imah jeung hotél Rincian bungkusan:Kantong anyaman sareng kotak kado, tiasa ngalakukeun bungkusan OEM
beurat:320g MOQ:10 PCS warna:hideung / Chorm / Brushed emas / Brushed nikel

FAQ

1. Dupi abdi tiasa mesen produk kalawan brand kuring sorangan?

Leres, urang tiasa laser nyitak logo pelanggan dina produk kalayan idin sareng surat otorisasi ti para nasabah.Sareng ogé tiasa ngadamel kotak kado deign anjeun nyalira.

2. Kumaha kamampuan produksi pabrik anjeun?

Pabrik Risingsun ngagaduhan jalur produksi lengkep kalebet Gravity Casting Line, Machining Line, Polishing Line sareng Assembling line.Urang bisa ngahasilkeun produk nepi ka 50000 PCS per bulan.

3. Naon waktos produksi anjeun?

Kami gaduh saham suku cadang pikeun kalolobaan barang.3-7days pikeun sampel atawa pesenan leutik, 15-35 poé pikeun wadahna 20ft.

Tanggal pangiriman

Kuantitas (Sét) 1 - 50 51 - 200 201 - 500 501 - 1000 > 1000
Est.Waktu (dinten) 5 10 15 25 35

1. Basajan Style kuningan lanté solokan, pasar utamana ngan boga 10cm * 10cm ukuranana sarta 15cm * 15cm ukuranana kalawan kabuka biasa, tapi kalawan 3 taun eupan balik pamasaran kami, kami geus ngembangkeun hiji kabuka lega anyar kalawan kapang pribadi urang, kalawan 10cm * 10cm, 12cm * 12cm sareng 15cm * 15cm sadaya ukuran kalayan pembuka ageung.Ieu ngabantosan seueur palanggan pikeun langkung seueur usaha.

2. Urang tempo kualitas kahiji, mangka harga, urang nyatet ieu produk awét, kualitas nyaéta hal kahiji.

3. Urang tiasa nawiskeun pakét OEM, kalawan gawé babarengan jangka panjang, urang teu ukur nawiskeun pakét jeung pamundut konsumén, urang ogé nyieun tape kalawan brand customer urang, nu mastikeun nu meuli ender ngarasa ieu tanggung jawab ku brand teu salaku barang generik.

4. Pangiriman gancang ngajantenkeun bisnis anjeun langkung gampang pikeun pamasaran.Salaku urang salawasna di stock bahan, sakumaha lolobana produk urang dijieun ku kuningan, urang tetep salawasna jumlah badag bahan baku pikeun mastikeun produksi gancang, ngahemat waktos produksi, sarta kalawan solusi pohara alus pikeun pengiriman barang, kami geus mantuan customer kami kalawan speed tinggi tumuwuh kalayan bisnis.

Hfdfa64ca1f9d49be9daa913c7b5dadd9K

5. MOQ low pas gawé babarengan munggaran waktu, kalawan cara ieu, bisa nguji kualitas sarta jasa, lajeng mutuskeun hiji kerjasama bisnis jangka panjang.

6. Skillful QC mastikeun sakabeh item dina kualitas alus, tetep luhur wareg konsumén Anjeun.

Panjelasan Produk

H3e9990416b074e279be8acb553bc2263W
H8a509aa1f9bd4a3b8a28d4e0a636d965Q
H8a72ec2433e848269ee842f4f33cdec2a

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami