Kuningan antik perunggu panjang Linear Pancuran lanté solokan 8x30CM

Katerangan pondok:

QC skillful mastikeun sakabeh item dina kualitas alus, tetep luhur wareg konsumén Anjeun.


Rincian produk

Tag produk

Rincian produk

Jumlah modél: RS-FD10 Bahan: Kuningan Ukuran: 8*30 CM
Perlakuan permukaan: digosok Aplikasi: Lantai, bumi sareng hotél Rincian bungkusan: Kantong anyaman sareng kotak kado, tiasa ngalakukeun bungkusan OEM
Beurat: ≥1081g MOQ: 10 PCS Warna: Hideung / Chorm / Brushed emas / Brushed nikel

FAQ

1. Dupi abdi tiasa meunang sampel?

Sumuhun, pesenan sampel sok wilujeng sumping tur euweuh MOQ pikeun urutan sampel.Nguji kualitas saméméh produksi masal, urang resep cara kieu teuing.

2. Naon MOQ anjeun?

100pcs pikeun sabagéan ageung barang tapi pikeun klien anyar, kirang kuantitas ogé wilujeng sumping salaku pesenan sidang.Pikeun solokan lanté, sababaraha gaya kami gaduh saham, teu aya MOQ.

3. Dupi abdi tiasa mesen produk kalawan brand kuring sorangan?

Leres, urang tiasa laser nyitak logo pelanggan dina produk kalayan idin sareng surat otorisasi ti para nasabah.Sareng ogé tiasa ngadamel kotak kado deign anjeun nyalira.

4. Kumaha kamampuan produksi pabrik anjeun?

Pabrik Risingsun ngagaduhan jalur produksi lengkep kalebet Gravity Casting Line, Machining Line, Polishing Line sareng Assembling line.Urang bisa ngahasilkeun produk nepi ka 50000 PCS per bulan.

Tanggal pangiriman

Kuantitas (Sét) 1 - 50 51 - 200 201 - 500 501 - 1000 > 1000
Est.Waktu (dinten) 5 10 15 25 35

1. antik kuningan panjang perunggu linier Pancuran floor solokan, pilihan design langkung.

2.With kabuka lega, flue cai leuwih gancang.

3. pakét OEM bisa nyieun item anjeun beuki brand.

4. Pangiriman gancang ngajantenkeun bisnis anjeun langkung gampang pikeun pamasaran.

5. MOQ low nyocogkeun sagala kaperluan anjeun salaku urutan nyobian.

6. Skillful QC mastikeun sakabeh item dina kualitas alus, tetep luhur wareg konsumén Anjeun.

HTB17JIZXXcJL1JjSZFOq6AWlXXaS

Panjelasan Produk

Hc186924244e54feaad4f6f5e7a9a8c38j
H63765ef63943435ba886240d06167a696 (1)
H7bb24350e39243a0a8c53a6de2a59e11G

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami