Wangun buleud Basajan lanté Mandi drainase Kuningan lanté solokan

Katerangan pondok:

Paket OEM, kalayan kerjasama jangka panjang, kami henteu ngan ukur nawiskeun pakét sareng pamundut palanggan, kami ogé ngadamel pita kalayan merek palanggan, anu mastikeun pembeli ender ngarasa ieu tanggung jawab ku merek sanés barang umum.


Rincian produk

Tag produk

Rincian produk

Jumlah modél: RS-FD04 Bahan: Kuningan Ukuran: 11/11CM langkung ukuran aya
Perlakuan permukaan: digosok Aplikasi: Lantai, bumi sareng hotél Rincian bungkusan: Kantong anyaman sareng kotak kado, tiasa ngalakukeun bungkusan OEM
Beurat: ≥270g MOQ: 10 PCS Warna: Hideung / Chorm / Brushed emas / Brushed nikel

FAQ

1. Dupi abdi tiasa mesen produk kalawan brand kuring sorangan?

Leres, urang tiasa laser nyitak logo pelanggan dina produk kalayan idin sareng surat otorisasi ti para nasabah.Sareng ogé tiasa ngadamel kotak kado deign anjeun nyalira.

2. Kumaha kamampuan produksi pabrik anjeun?
Pabrik Risingsun ngagaduhan jalur produksi lengkep kalebet Gravity Casting Line, Machining Line, Polishing Line sareng Assembling line.Urang bisa ngahasilkeun produk nepi ka 50000 PCS per bulan.

3. Naon waktos produksi anjeun?

Kami gaduh saham suku cadang pikeun kalolobaan barang.3-7days pikeun sampel atawa pesenan leutik, 15-35 poé pikeun wadahna 20ft.

Tanggal pangiriman

Kuantitas (Sét) 1 - 50 51 - 200 201 - 500 501 - 1000 > 1000
Est.Waktu (dinten) 5 10 15 25 35

 

1. Wangun buleud Basajan Style kuningan lanté solokan

2. Urang tempo kualitaskahiji, teras hargana, kami nyatet ieu produk awét, kualitas mangrupikeun hal anu munggaran.

3. pakét OEM, kalawan gawé babarengan jangka panjang, urang teu ukur nawiskeun pakét jeung pamundut konsumén, urang ogé nyieun tape kalawan brand customer urang, nu mastikeun nu meuli ender ngarasa ieu tanggung jawab brand teu salaku barang generik.

4. Pangiriman gancang ngajantenkeun bisnis anjeun langkung gampang pikeun pamasaran.

5. MOQ low pas gawé babarengan munggaran waktu, kalawan cara ieu, bisa nguji kualitas sarta jasa, lajeng mutuskeun hiji kerjasama bisnis jangka panjang.

6. Skillful QC mastikeun sakabeh item dina kualitas alus, tetep luhur wareg konsumén Anjeun.

Hfdfa64ca1f9d49be9daa913c7b5dadd9K

Panjelasan Produk

Hdd8e9a409b36487aad6ba09d05dce6d5o
H4d9c3985de3e46899e656d1989558aea9
H6cd23c34b8c64c77a54c5791d0dde7b64

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami