Aakku FAQs - Shenzhen Rising Sun Co ltd

FAQs

FAQ

Patarosan remen ditanya

1. Dupi abdi tiasa meunang sampel?

Sumuhun, pesenan sampel sok wilujeng sumping tur euweuh MOQ pikeun urutan sampel.Nguji kualitas saméméh produksi masal, urang resep cara kieu teuing.

2. Naon MOQ anjeun?

100pcs pikeun sabagéan ageung barang tapi pikeun klien anyar, kirang kuantitas ogé wilujeng sumping salaku pesenan sidang.Pikeun solokan lanté, sababaraha gaya kami gaduh saham, teu aya MOQ.

3. Dupi abdi tiasa mesen produk kalawan brand kuring sorangan?

Leres, urang tiasa laser nyitak logo pelanggan dina produk kalayan idin sareng surat otorisasi ti para nasabah.Sareng ogé tiasa ngadamel kotak kado deign anjeun nyalira.

4. Kumaha kamampuan produksi pabrik anjeun?

Pabrik Risingsun ngagaduhan jalur produksi lengkep kalebet Gravity Casting Line, Machining Line, Polishing Line sareng Assembling line.Urang bisa ngahasilkeun produk nepi ka 50000 PCS per bulan.

5. Naon metode pamayaran anjeun sareng istilah pamayaran?

Métode pamayaran: T / T, union barat, istilah payment.Payment online: 30% deposit sateuacanna, kasaimbangan 70% saméméh kiriman pikeun urutan badag.Éta nyarankeun mayar 100% sateuacanna pikeun pesenan leutik kirang ti 1000USD supados ngahémat biaya bank

6. Naon waktos produksi anjeun?

Kami gaduh saham suku cadang pikeun kalolobaan barang.3-7days pikeun sampel atawa pesenan leutik, 15-35 poé pikeun wadahna 20ft.

7. Kumaha carana abdi tiasa didatangan pabrik anjeun atanapi kantor?

Ngabagéakeun anjeun nganjang ka pabrik atanapi kantor kami pikeun komunikasi bisnis.Mangga cobian ngahubungan staf kami ku email atanapi mobile munggaran.Kami bakal ngadamel janjian sareng pangaturan panggancangna pikeun rapat urang.Hatur nuhun.

Q1.Kumaha carana meunang sampel?
A: urutan Sampel téh bisa ditarima.Mangga ngahubungan kami sarta pastikeun sampel naon nu peryogi.

Q2.Dupi anjeunpabrikatawa dagang?
A: Kami pabrik solokan lanté kuningan, tapi konsumén percanten kami tina kadali kualitas sarta pangiriman dinten kontrol, jadi urang ogé ngalakukeun sababaraha dagang, kalawan dua taun ieu konsumén teu bisa datang ka Cina, mantuan kami nyieun leuwih kasempetan pikeun bisnis, sareng kéngingkeun hasil anu saé dina dagang.Kusabab urang gaduh seueur pabrik langsung pikeun kerjasama jangka panjang.

Q3.Naha pabrik anjeun gaduh kamampuan desain sareng pamekaran, urang peryogi produk anu disesuaikan?
A: The staffs di departemen R&D urang anu ogé ngalaman dina industri Saniter, kalawan leuwih ti 10 taun pangalaman.Unggal taun, urang bakal ngajalankeun 2 nepi ka 3 séri anyar pikeun ngajaga kaluar konsumén dina tahap kalapa.Urang bisa nyieun produk ngaropéa hususna keur anjeun;mangga ngahubungan kami pikeun leuwih rinci.

Q4.Naha pabrik anjeun tiasa nyitak merek kami dina produk?
A: pabrik urang tiasa laser print logo customer urang dina produk jeung idin ti konsumén.Konsumén kedah masihan kami surat otorisasi panggunaan logo pikeun ngamungkinkeun urang nyitak logo pelanggan dina produk.

Q5.Kumaha upami waktos ngarah?
A: Sacara umum, waktu ngarah téh ngeunaan 15 nepi ka 25 poé.Tapi mangga pastikeun waktu pangiriman pasti kalawan kami salaku produk béda jeung kuantitas urutan béda bakal boga waktu ngarah béda.Pikeun pesenan leutik upami barang jual panas, biasana urang gaduh saham.Hatur nuhun kanggo kerjasama anjeun sateuacanna.

Q6: Sarat pangiriman mana anu anjeun dukung?
A: Kami ngadukung EXW, FOB, CNF, CIF, sareng Pangiriman Ekspres (UPS, FedEx, DHL, TNT, Aramex, DPEX, sareng EMS).

Q7: Métode pamayaran mana anu anjeun dukung?
A: Urang ngarojong TT, PayPal, Western Union, sarta duit tunai (RMB).

Q8: Dupi anjeun gaduh katalog kertas atanapi e-katalog?
A: Sumuhun, mangga e-mail kami jeung kaayaan nu peryogi katalog kertas atawa e-katalog, sarta kami bakal ngirim sasuai.

Rék gawé bareng jeung urang?