Aakku Ngeunaan Kami - Shenzhen Rising Sun Co LTd

Tentang Kami

about-1

Shenzhen Rising Sun Co ltd, éta pabrik lokal di Jiangmen, Cina jeung husus dina R&D jeung manufaktur asesoris pancuran.

Urang utamana kalibet dina ngarancang, manufaktur sarta jualan solokan deodorant anyar, saluran pancuran stainless steel, solokan segitiga sarta solokan kuadrat, dipaké di kamar pancuran.drains deodorant anyar kami téh novél dina penampilan, gampang pikeun ngarobah jeung bersih, sarta pernah Rusty dina sakabeh kahirupan, kalawan aréa workshop 5000 méter pasagi, sarta leuwih ti 10 taun di industri ieu, urang ogé kungsi nerapkeun loba patén-patén pikeun kalolobaan urang. model anyar drains pancuran jeung sababaraha nu Certified ku CE, CUPC, WATERMARK, jsb.

about (4)

Asalna tina gagasan design Éropa, digabungkeun jeung R & D gagasan urang sorangan, drains pancuran kami pisan kalapa dina rarancang, kualitas jeung harga.Urang mastikeun nyieun bagian dina sarat tina ISO Quality Management System, ti ngayakeun bahan baku, bagian stamping, bending, las pikeun ngalengkepan assembly.Unggal léngkah, urang bakal nuturkeun prosedur pamariksaan.Sateuacan packing, urang ogé ngalakukeun 100% test leakage las salaku sarat customer, bisi wae leakage customer ngawadul sanggeus instalasi, ngabalukarkeun karuksakan irreparable ka konsumén.

Kami parantos ngalegaan garis bisnis kami dina masalah covid-19, sabab sababaraha palanggan henteu tiasa sumping ka China pikeun pamariksaan sareng pameseran, mimitina kami ngan ukur pikeun bantosan biasa, kalayan kapercayaan ti palanggan kami, gaduh seueur usaha sareng pamundut, janten urang kudu ngadegkeun grup anyar pikeun digawé pikeun sourcing jeung inspeksi teuing.Ayeuna urang henteu ngan ukur ngalakukeun bisnis saniter tapi ogé dapur sareng bahan konstruksi..

Kalawan gairah anyar pikeun tumuwuh kalawan konsumén babarengan jeung win ganda mangrupakeun tujuan inti.

covid-19 issues