xuyang1
xuyang2
xuyang3
Jieun produk kalayan ati
toél méwah sareng harmoni dina interior kalayan séri tren ti désainer anu pangsaéna.
20211212221511
company_intr_gallery_02

100% Dijieun di Cina

tentang Kami

Urang utamana kalibet dina ngarancang, manufaktur sarta jualan solokan deodorant anyar, saluran pancuran stainless steel, solokan segitiga sarta solokan kuadrat, dipaké di kamar pancuran.drains deodorant anyar kami téh novél dina penampilan, gampang pikeun ngarobah jeung bersih, sarta pernah Rusty dina sakabeh kahirupan, kalawan aréa workshop 5000 méter pasagi, sarta leuwih ti 10 taun di industri ieu, urang ogé kungsi nerapkeun loba patén-patén pikeun kalolobaan urang. model anyar drains pancuran jeung sababaraha nu Certified ku CE, CUPC, WATERMARK, jsb.

about_bg02 tingali deui
Jieun produk kalayan ati
solokan lanté deodorization anyar kami boga penampilan novél, gampang pikeun ngarobah jeung bersih, sarta moal karat pikeun hirup
Jieun produk kalayan ati
Spesialis dina ngatur kamar mandi kalayan pipa sareng jati.