Panjang Jaring Sagi opat SUS304 Lantai Drainage 11x30CM

Katerangan pondok:

MOQ low nyocogkeun ka kabutuhan Anjeun salaku urutan nyobian, pikeun nguji prosedur gawé, sarta kami bagikeun sagala barang anyar pisan gancang, nyekel tren pasar.


Rincian produk

Tag produk

Rincian produk

Jumlah modél: RS-FD08 Bahan: SUS304 ukuran: 11*30CM leuwih ukuranana aya
Perlakuan permukaan: digosok Aplikasi: Lantai, bumi sareng hotél Rincian bungkusan: Kotak kado tunggal, tiasa ngalakukeun bungkusan OEM
Beurat: ≥370g MOQ: 10 PCS Warna: Hideung / Chorm / Brushed emas / Brushed nikel

FAQ

1. Naon MOQ anjeun?

100pcs pikeun sabagéan ageung barang tapi pikeun klien anyar, kirang kuantitas ogé wilujeng sumping salaku pesenan sidang.Pikeun solokan lanté, sababaraha gaya kami gaduh saham, teu aya MOQ.

2. Dupi abdi tiasa mesen produk kalawan brand kuring sorangan?

Leres, urang tiasa laser nyitak logo pelanggan dina produk kalayan idin sareng surat otorisasi ti para nasabah.Sareng ogé tiasa ngadamel kotak kado deign anjeun nyalira.

3. Kumaha kamampuan produksi pabrik anjeun?

Pabrik Risingsun ngagaduhan jalur produksi lengkep kalebet Gravity Casting Line, Machining Line, Polishing Line sareng Assembling line.Urang bisa ngahasilkeun produk nepi ka 50000 PCS per bulan.

Tanggal pangiriman

Kuantitas (Sét) 1 - 50 51 - 200 201 - 500 501 - 1000 > 1000
Est.Waktu (dinten) 5 10 15 25 35

1.Long Net gaya SUS304 lanté solokan.

2.With desain kualitas, sarta workmanship handmade teu gampang jadi sumbatan.

3. Urang nawiskeun pakét OEM bisa nyieun barang anjeun Sigana leuwih branded, sarta méré pamaké tungtung yakin tina gambaran.

4. Pangiriman gancang ngajantenkeun bisnis anjeun langkung gampang pikeun pamasaran, jaga laju gancang pesenan énggal.

5. MOQ low nyocogkeun ka kabutuhan Anjeun salaku urutan nyobian, pikeun nguji prosedur gawé, sarta kami bagikeun sagala barang anyar pisan gancang, nyekel tren pasar.

6. Skillful QC mastikeun sakabeh item dina kualitas alus, tetep luhur wareg konsumén Anjeun.

HTB1jATCrxSYBuNjSspjq6x73VXac

Panjelasan Produk

HTB1d6OjfIUrBKNjSZPxq6x00pXaR
HTB1GvHarv5TBuNjSspcq6znGFXag
HTB1oWDSfRsmBKNjSZFFq6AT9VXaG

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami