Dispenser sabun

  • 304 Stainless Steel Sabun Cair Dispenser

    304 Stainless Steel Sabun Cair Dispenser

    Advantanges MOQ Leutik pikeun sakabéh kelir.Aplikasi Hotel, Kamar Mandi sareng Dapur Gaya Desain Tempat Modéren Asal Guangdong, Cina Garansi 3 taun Perlakuan Permukaan Unit Jual Plastik Tunggal Item Tipe Hand Sabun Dispenser Pompa Tipe Serelek Busa Semprot Warna Bodas/Hideung, Disesuaikeun Unit Jualan Item Tunggal Ngaran Produk 304 Stainless Steel Liquid Dispenser Sabun Pamakéan Kamar Mandi, Dapur, Hotel Fungsi Sabun Dispenser Dinding Dipasang Sabun Dispenser Tangan Sabun Komersial ...
  • Dispenser Sabun Manual

    Dispenser Sabun Manual

    Kaunggulan: MOQ Leutik pikeun sakabéh kelir.Aplikasi: Hotél, Kamar Mandi sareng Dapur Gaya Desain: Tempat Modéren Asal: Guangdong, Cina Garansi: 3 taun Perlakuan Surface: Unit Jual Plastik: Tipe Barang Tunggal: Tipe Pompa Dispenser Sabun: Warna Semprot Busa Serelek: Bodas / Hideung, Unit Jualan ngaropéa : Item Tunggal Ngaran Produk: Manual Sabun Dispenser Dianggo: Mandi , Dapur, Hotel Fungsi: Manual Sabun Dispenser Wall dipasang Sabun Dispenser Hand Commercial Sabun Dispenser pikeun Mandi Dapur Panas ...
  • Tembok dipasang Triple 300ml Pancuran gél gél conditioner sampo dispenser

    Tembok dipasang Triple 300ml Pancuran gél gél conditioner sampo dispenser

    Leupaskeun gasket dina tonggong produk

    Gelatinisasi dina tonggong gasket (Punten ulah nambihan teuing)

  • RS-SD04

    RS-SD04

    50PCS kana hiji karton, ukuran: 62X45X30 cm, beurat: 15KGS

  • RS-SD03

    RS-SD03

    50PCS kana hiji karton, ukuran: 62X45X30 cm, beurat: 15KGS

  • RS-SD02

    RS-SD02

    50PCS kana hiji karton

    ukuran : 50 X 40 X 48 cm

    beurat: 15KGS

  • RS-SD01

    RS-SD01

    50PCS kana hiji karton, ukuran: 62X45X27 cm, beurat: 7KGS

    Dispenser sabun 1.Hand tiasa dianggo pikeun bumi sareng hotél.Kamar Mandi sareng Dapur.

    2.More warna sadia.Tiasa ngalakukeun desain OEM sareng merek anjeun.

    3. Pangiriman gancang ngajantenkeun bisnis anjeun langkung gampang pikeun pamasaran.

    4. MOQ low nyocogkeun sagala kaperluan anjeun salaku urutan nyobian.

    5. Skillful QC mastikeun sakabeh item dina kualitas alus, tetep luhur wareg konsumén Anjeun.